2011. március 29., kedd

A kezdet

Kezdetben, még a Világok teremtése előtt, csak Isten és az angyalok léteztek a Semmiben. Isten unatkozni kezdett, és megteremtette a Világokat - köztük a Földet -, a Poklot, a Mennyet és a Purgatóriumot. Minden egyes Világban élőlényeket hozott létre, hogy kedvére szórakozzon velük, és  figyelje sorsuk alakulását. Angyalai egy része elment a Földre, de jó pár angyal a Mennyekben maradt. Ők tetszés szerint szórakoztak a földön. Voltak, akik tanították az embereket, akik jót akartak nekik, és voltak, akik dévajkodtak, gyilkoltak, raboltak, háborúkat szítottak és megtámadták a tanító angyalokat.Az ő eszméjük ellenkezett az Istenével, és az arkangyalokéval, magukénak akarták tudni a hatalmat.

Isten a lázadókat -akiket Tizenhármaknak neveznek- a Pokol legmélyebb részébe, az Alvilágba zárta, azonban a tanítványaikat futni hagyta. Közülük a legerősebbet és legokosabbat Lucifernek (Fényhozó) hívták. Maga akarta uralni a sorsát, nem engedelmeskedett parancsolója akaratának.A hajtóvadászat ellene, és a háború a Tizenhármak keltette sötétség ellen még ma is folyik.

Az angyalok egy része beleszeretett egy-egy földi asszonyba nekik egyetlen gyermekük születhetett, s ezek a gyermekek félvérek voltak, halhatatlanok olyan értelemben, hogy a lelkük haláluk után ujjá születik egy másik emberi testben, ha a testük nem is. Előző életük emlékeit csak akkor szerezhetik meg, ha valaki tizennyolc éves koruk előtt beavatja őket a Titokba. Ha addig ez nem következik be, a félvér emberré alakul, és teljesen emberi életet élhet.

Mostanra már eldőlni látszik a háború. A félvérek megosztottak az angyalok és a Lucifer-pártiak között, de egyenlőre az angyalok javára van a mérleg. Minden jel arra mutat, hogy Apokalipszis csatája a közeljövőben van....

Tizenhét évvel ez előtt, 1994 március huszonegyedikén, Los Angelesben a St Teresa kórházban Dara Smith-nek kislánya született. A kis Alena Dora Smith nagy hangon adta a világ tudtára, hogy itt van, megérkezett, és hogy éhes. Édesanyja szerető karjaiba simulva nem sejtheti még, mi vár rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése